O nás

Pár slov o nás

O NÁS

Naše společnost spatřila světlo světa již v roce 2003 v oblasti informačních technologií, komunikační sítí Spolnet® a realizacemi domácích i firemních sítí. Naše komunikační síť Spolnet® Vám přináší nejen vysokorychlostní internet, ale také hlas, televizi a hostingové služby.

 

Naše lokalita zaměření je především Praha 9, Praha – Horní Počernice a okolí..

  • Máme dlouholeté zkušenosti
  • Své práci rozumíme a víme, jak na to
  • Klient je u nás na prvním místě
  • Vaše data jsou u nás v bezpečí, více si můžete přečíst zde

ZPRACOVÁVÁME NÁVRHY

instalace a dodávky domácích a firemních sítí včetně jejich zabezpečení. Dále nabízíme komplexní IT řešení v podobě správy počítačových sítí LAN, WAN, serverů a uživatelských PC pro malé a střední společnosti, kterým se nevyplatí mít své vlastní zaměstnance spravující tuto firemní oblast.

 

Naše služby zahrnují i IT outsourcing, tedy cloudové řešení bezpečně a hlavně efektivně, dále pak opravy PC, opravy tiskáren aj.

Obchodní značka Spolnet® se stala pro naší společnost vlajkovou lodí a v roce 2007 proběhla jeho úspěšná registrace u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR pro řadu tříd výrobků a služeb z IT oblasti.

2003

ZALOŽENA SPOLEČNOST

Společnost byla založena roku 2003 s myšlenkou vybudování své vlastní sítě, která bude poskytovat přístup k internetu.

2007

ÚSPĚŠNÁ REGISTRACE

Obchodní značka SPOLNET® se stala pro naší společnost vlajkovou lodí a v roce 2007 proběhla jeho úspěšná registrace u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR pro řadu tříd výrobků a služeb z IT oblasti.

2009

1000. ZÁKAZNÍK

připojení 1000-tého zákazníka k síti Internet

2010

NAPOJENÍ NA PÁTEŘNÍ OPTICKOU SÍŤ

Napojení na páteřní optickou síť po uzavření spolupráce se společností RIO Media a.s. a tím zajištění dostatečné přenosové kapacity pro naši komunikační síť SpolNet.

2011

SPOUSTA INVESTIC

Investice do výměny technologií v naší datové síti, navýšení vstupní konektivity pro komunikační síť SpolNet, představení Věrnostního programu – poděkování zákazníkům za pravidelný odběr našich služeb, první podpora akcí pořádaných v Horních Počernicích DDM ke Dni dětí a akce Čarodejnic pořádaných ÚMČ Praha 20 na Chvalské tvrzi.

JSME TU PRO VÁS

18lets našimi službami a komunikační sítí SpolNet
  • internet

  • televize

  • služby ICT

  • profesionalita

  • jistota a stabilita

  • bezpečnost

  • spolehlivost

Klienti a partneři

NAŠI PARTNEŘI

Naše řešení

PARTNERSKÁ ŘEŠENÍ

aktuální nabídka televizesledovanitv - květnové promo + akce

Vážení zákazníci,

všem uživatelům internetové televize přinášíme v květnu  promokanály, které jsou zasvěceny dětem a milovníkům dokumentů. Všichni uživatelé budou mít k dispozici Minimax a BBC Earth.Viasat Nature, Viasat Explore a AMC.

Na Minimax přichází seriál Byla jednou jedna... věc, který navazuje na světoznámé francouzské seriály Byl jednou jeden... život, ... vynálezce, a další. Premiérové díly lze sledovat každý den od 18:00.

Prémiová dokumentární stanice BBC Earth patří v průběhu dubna a května sérii Savci. V šesti dílech Sir David Attenborough odhaluje tajemství života savců v různých koutech planety. Nový díl vychází každou neděli v 18:00.

Květnová akce: Filmový balíček jen za 1 Kč

Po celý květen si budou moci uživatelé objednat Filmový balíček za 1 Kč na první měsíc. Poté bude za standardní cenu 149 Kč. Akci mohou využít pouze ti uživatelé, kteří tento balíček v minulosti nevyzkoušeli. Filmový balíček jako promo akci, může uživatel uhradit pouze kartou, nabídku uvidí ve svém obchodě. 

Zařazení nového kanálu OK TV do základního balíčku

Televizní trh obohatí nová hudební stanice OK TV. Předpokládaný termín spuštění a zařazení do naší služby je 16.5.

Své vysílání zaměří na česko-slovenskou hudební a zábavní produkci. Na obrazovkách se objeví české i slovenské celebrity v nejrůznějších zábavných pořadech či vědomostních soutěžích. Své místo budou mít i pořady o vaření či o sportu. 

Rádi Vám o službě internetové televize řekneme víc a pomůžeme vám s výběrem vhodného balíčku. Stačí nás jen kontaktovat

😉

tým POPE servis a SledovaniTV

.