Ochrana osobních údajů

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PODMÍNKY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ
I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

  • Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je POPE servis s.r.o., IČ 27081745 se sídlem Mezihoří 2855/2, Praha 9, 19300 (dále jen: „Správce“).
  • Kontaktní údaje správce jsou:
    – adresa: Mezihoří 2855/2, Praha 9, 19300
    – email: obchod@popeservis.cz
    – telefon: 270 006 000
  • Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

II. ZDROJE A KATEGORIE ZPRACOVÁVANÝCH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které Správce získal na základě plnění Vaší objednávky.
  • Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

III. ZÁKONNÝ DŮVOD A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je:
    • plnění smlouvy mezi Vámi a Správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,
    • oprávněný zájem Správce na poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. f) GDPR,
    • Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.
  • Účelem zpracování osobních údajů je:
    • vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a Správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany Správce plnit,
    • zasílání obchodních sdělení a činění dalších marketingových aktivit.
  • Ze strany Správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

IV. DOBA UCHOVÁVÁNÍ ÚDAJŮ

  • Správce uchovává osobní údaje:
    • po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a Správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 15 let od ukončení smluvního vztahu),
    • po dobu dle podmínek uvedených v Souhlasu se zpracováním osobních údajů nebo na základě odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů, pro účely marketingu.
  • Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů Správce osobní údaje vymaže.

V. PŘÍJEMCI OSOBNÍCH ÚDAJŮ (SUBDODAVATELÉ SPRÁVCE)

  • Příjemci osobních údajů jsou osoby:
    • podílející se na dodání zboží / služeb / realizaci plateb na základě smlouvy,
    • zajišťující marketingové služby,
    • smluvních partnerů Správce podílejících se na dodávkách služeb a zboží.
  • Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje do třetí země (do země mimo EU) nebo mezinárodní organizaci.

VI. VAŠE PRÁVA

  • Za podmínek stanovených v GDPR máte:
    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email Správce uvedený v čl.I těchto podmínek.
  • Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII. PODMÍNKY ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

  • Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  • Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména heslování, antivirový program, šifrování.
  • Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

  • Odesláním objednávky z internetového objednávkového formuláře potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami Ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.
  • Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek Ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

aktuality SledovaniTVlistopad

Milí zákazníci,

SledovaniTV je moderní televize se spoustou vychytávek, kterou si můžete pořídit i u nás.

Sledujte kdekoli a kdykoli chcete. Stáhněte si naši aplikaci pro váš telefon nebo tablet.

V listopadu v základním balíčku můžete shlédnout navíc kanály Spektrum a Epic drama.

-------------

Informace k omezení volného přetáčení reklam na kanálech Primy naleznete zde.

Rádi Vám o službě řekneme víc a pomůžeme vám s výběrem vhodného balíčku. Stačí nás jen kontaktovat 😉

Příjemné dny přeje
tým SledovaniTV a POPE servis

.

ESET akce 3za2 + #CyberWeek

1. 9. - 30. 12. 2022 akce 3za2

Chcete využívat produkty ESET? Využijte nyní akci 3 roky bezpečnostní ochrany ESET za cenu 2leté licence.

Stávající/obnova licencí 

Platit na všechny produkty a balíky, které zákazníci zakoupili v roce 2019 s výjimkou

ESET Secure Business
ESET Endpoint Security pro Android
ESET Mobile Security
ESET Parental Control.
Platí i na rozšíření počtu licencí a zakoupení vyššího produktu. 

Noví zákazníci/nové licence 

Platí na všechny balíky a produkty s výjimkou

ESET PROTECT Essential (cloud i on-prem)
ESET NOD32 Antivirus
ESET Cyber Security
ESET Family Security Pack
ESET Mobile Business Edition
ESET Endpoint Security pro Android
ESET Mobile Security
ESET Parental Control
ESET služby obecně.

 

26. 11. - 3. 12. 2022 akce #CyberWeek

Ve výše uvedeném termínu Vám nabízíme produkty pro mobilní zařízení s Androidem za poloviční cenu. Akce se týká antivirové ochrany ESET Mobile Security (144 Kč vč. DPH) a také ESET Parental Control (274 Kč vč. DPH).

Sleva se týká pouze nově zakoupených elektronických licencí (1 licence / 1 rok). Akce se nevztahuje na prodloužení a fyzické krabice.

ESET Mobile Security je možné využít také pro tablety nebo chytré televize s operačním systémem Android.

 

Rádi Vám řekneme víc a pomůžeme vám s výběrem vhodného produktu. Stačí nás jen kontaktovat 😉

ESET je již 20 let na českém trhu.

Tým POPE servis, Silver partner