Acronis

 

Svět kybernetických hrozeb se v posledních letech dramaticky změnil. Tradiční samotný antivirus a samotné zálohování již nejsou schopny ochránit proti moderním hrozbám. Organizace, které modernizují své ekosystémy integrovanými bezpečnostními nástroji nezískávají jen vyšší úroveň zabezpečení, ale také nižší náklady a vyšší produktivitu.

 

Backup a DR řešení s daty v Praze:
Datové centrum Acronis s více než 2 000 chráněných zařízení a 150 TB dat umístěných v České republice. Jaké výhody umístění dat v ČR přináší? Jednoduše řečeno, zásadně urychluje komunikaci mezi primárním zařízením a cloudovou lokalitou. V překladu to znamená lepší Recovery Time Objective (RTO) a rychlejší dostupnost dat. To přispívá k větší důvěře zákazníků, a pro klienty z veřejného sektoru ale i soukromých společností je lokální datové centrum velkou výhodou také z pohledu legislativy a GDPR požadavků.
Pražské datové centrum mimo jiné splňuje přísné normy up-time institutu TIER III, PCI-DSS a ISO27001. V kombinaci s řešením Acronis Cyber Protect Cloud můžete například data z Microsoft 365 zálohovat přímo do Pražského DC včetně šifrování dat v reálném čase či využít těsnou integraci s řešeními třetích stran jako Microsoft Azure, Google Cloud, AWS a další.

Produkty pro domácnosti

Acronis Cyber Protect Home Office

Víc než zálohování. Víc než antivirus.

Opravdová kybernetická ochrana – chraňte váš digitální svět před všemi hrozbami

Jen jedno řešení spojuje antimalware se zálohováním, aby vás tak chránilo před všemi dnešními hrozbami; od nehod přes selhání až po napadení

Acronis Disk Director Home

Nejbezpečnější způsob správy dat a pevných disků

Acronis Disk Director 12.5 Home nabízí sadu navzájem spolupracujících výkonných nástrojů k optimalizaci využití disku a k ochraně vašich dat. Díky možnosti vytvářet a spravovat diskové oddíly umožňuje mít na jednom disku více souborových systémů a operačních systémů.

Produkty pro organizace

Acronis Cyber Backup a Acronis Cyber Protect:
Acronis Cyber Backup je podnikové zálohovací řešení, které v sobě navíc integruje ochranu proti ransomwaru. Acronis Cyber Protect je podnikové řešení, které poskytuje celkovou kybernetickou ochranu. Tedy mnohem více než Acronis Cyber Backup. PDF s podrobným srovnáním vlastností jednotlivých produktů stahujte ZDE.

Acronis Cyber Protect

Vyhněte se výpadkům, ztrátě dat a bezpečnostním narušením, a to s nižšími náklady

Acronis Cyber Protect integruje zálohování příští generace, antimalware na bázi AI a management ochrany koncových bodů do jediného řešení. Integrace a automatizace poskytují bezkonkurenční míru ochrany, zlepšují produktivitu a přitom snižují TCO.

Acronis Cyber Backup

Softwarové zálohovací řešení pro organizace všech velikostí

Co je Acronis Cyber Backup

• Softwarové zálohovací řešení pro organizace všech
velikostí

• S aktivní
ochranou proti ransomwaru, která chrání zálohy a brání
šifrování

• Se snadnou
instalací, nastavením a centralizovanou správou

Co zahrnuje Acronis Cyber Backup?
•  Zálohování
•  Anti ransomware

Acronis Cyber Cloud je platforma umožňující snadné nasazení účinného kybernetického zabezpečení. Prostřednictvím jediného SaaS řešení získá zákazník přístup k hybridnímu cloudovému zálohování, disastery recovery, AI-ochraně před ransomwary, file sync & share řešení, notarizaci na bázi blockchainu a službám elektronického podepisování – vše řízeno z jediného ovládacího panelu.