nový kanál PornHub TV v nabídce Sledovanitv.cz

Vážení zákazníci,

dnes začíná vysílat nový televizní kanál PornHub TV. Kanál bude dostupný hned i v naší službě. Zařazen bude do balíčku: Basic, Max, Maxi, Relaxxx.

— tým POPE servis —

Napsat komentář

aktuální nabídka televizesledovanitv - květnové promo + akce

Vážení zákazníci,

všem uživatelům internetové televize přinášíme v květnu  promokanály, které jsou zasvěceny dětem a milovníkům dokumentů. Všichni uživatelé budou mít k dispozici Minimax a BBC Earth.Viasat Nature, Viasat Explore a AMC.

Na Minimax přichází seriál Byla jednou jedna... věc, který navazuje na světoznámé francouzské seriály Byl jednou jeden... život, ... vynálezce, a další. Premiérové díly lze sledovat každý den od 18:00.

Prémiová dokumentární stanice BBC Earth patří v průběhu dubna a května sérii Savci. V šesti dílech Sir David Attenborough odhaluje tajemství života savců v různých koutech planety. Nový díl vychází každou neděli v 18:00.

Květnová akce: Filmový balíček jen za 1 Kč

Po celý květen si budou moci uživatelé objednat Filmový balíček za 1 Kč na první měsíc. Poté bude za standardní cenu 149 Kč. Akci mohou využít pouze ti uživatelé, kteří tento balíček v minulosti nevyzkoušeli. Filmový balíček jako promo akci, může uživatel uhradit pouze kartou, nabídku uvidí ve svém obchodě. 

Zařazení nového kanálu OK TV do základního balíčku

Televizní trh obohatí nová hudební stanice OK TV. Předpokládaný termín spuštění a zařazení do naší služby je 16.5.

Své vysílání zaměří na česko-slovenskou hudební a zábavní produkci. Na obrazovkách se objeví české i slovenské celebrity v nejrůznějších zábavných pořadech či vědomostních soutěžích. Své místo budou mít i pořady o vaření či o sportu. 

Rádi Vám o službě internetové televize řekneme víc a pomůžeme vám s výběrem vhodného balíčku. Stačí nás jen kontaktovat

😉

tým POPE servis a SledovaniTV

.